Spring naar content

Post:

digitaal of
op papier?

Openbaar Belang wil zo veel mogelijk brieven digitaal versturen. Dit doen we om duurzamer te zijn. We gebruiken minder papier doordat de brief en de envelop niet meer nodig zijn. En een bijkomend voordeel is, dat dit ook geld bespaart. Ook willen we meer digitale dienstverlening bieden, door onder andere iDEAL te gebruiken voor betalingen.

Via Mijn Belang kunt u ook zelf aangeven of u de post via de mail of op papier via de brievenbus wilt ontvangen. Uw post is ook altijd in Mijn Belang terug te vinden.

De post via de mail

Als wij een brief voor u hebben, dan ontvangt u van ons een mail. In die mail staat een button waarmee u de brief kunt downloaden. Als het gaat om een betaling, dan ziet u in de mail ook een betaalknop. Alle brieven blijven voor u bewaard in Mijn Belang.

De post via de brievenbus

Wilt u de post op papier ontvangen? Dat kan. De meeste post van Openbaar Belang wordt via Postex verstuurd. De brieven die Postex voor ons verstuurt, hebben een voorblad met een code. Dit voorbeeld ziet u hieronder. Wilt u de brief ook digitaal bekijken? Dan vult u op onze site de code in en u komt vanzelf bij uw digitale brief.

envelop-OB_web