Spring naar content

Weetjes

Wat voor steen? Urinesteen!

De wc schoonmaken met toiletreiniger is geen nieuws. Maar wat veel mensen niet weten, is dat het ook goed is om af en toe schoonmaakazijn in de wc-pot te doen. Een poosje laten weken en dan doorspelen. Dit voorkomt dat er urinesteen (soort aanslag) in de wc-pot komt.

Cleaning now

Heeft u of krijgt u een perilex aansluiting om elektrisch te koken?

Openbaar Belang geeft opdracht voor het plaatsen van een perilex aansluiting ten behoeve van uw inductie kookplaat. Dit betreft een 2 fase aansluiting. Wanneer u een inductie kookplaat aanschaft, moet u hierop letten. De maximale aansluitwaarde van de kookplaat is 7,4 kW. Een kookplaat met een zwaardere aansluitwaarde aansluiten is helaas niet mogelijk. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw kookplaat, een leverancier kan u hierover adviseren.

Veranderende gezinssamenstelling

Verandert er iets in uw gezinssamenstelling, bijvoorbeeld een relatieverbreking of overlijden? Geef het ons dan door en dan passen wij het in ons systeem aan.

De Woningzoeker-app

Vind uw woning nu ook met de Woningzoeker-app, beschikbaar voor iOS en Android. Deze app brengt het woningaanbod direct naar uw telefoon of tablet. Ontvang meldingen over nieuw woningaanbod, filter met gemak uw voorkeuren en reageer snel op woningen. Download de app, activeer uw account en begin met zoeken!

3 telefoonschermen woningzoeker app

ANWB AutoMaatje, samen op pad

Even naar de huisarts, de kapper of een boodschapje doen. Voor ouderen of mensen met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is ANWB AutoMaatje gestart in de gemeente Zwolle.
Bij ANWB AutoMaatje Zwolle vervoeren buurtgenoten minder mobiele mensen die zelf niet meer voor vervoer kunnen zorgen, of moeite hebben om gebruik te maken van bestaande vervoersdiensten. De vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. U betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer aan de chauffeur.
Gebruik maken van AutoMaatje of vrijwilliger worden? Kijk op ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje Zwolle

Ontmoet Steffie

De website Wonen.Steffie.nl legt op eenvoudige manier uit waar en hoe (toekomstige) huurders antwoord kunnen vinden op 3 belangrijke vragen:

  • ik zoek een huurwoning
  • ik heb een klacht over het onderhoud
  • ik heb een klacht over de huurprijs

Deze website is gemaakt in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties in samenwerking met De Woonbond, Aedes en de Huurcommissie.

Steffie